5 hónap ezelőtt
8 érdeklődés
Eladó Brainbox – Első számok
Gyerekeknek
2.590 Ft
Helység: Budapest
Gyártó: BrainBox
Gyerekeknek
Eladó

A BrainBox – Első számok (93671) egy szuper agytorna a legkisebb korosztály számára! A készségfejlesztő játék az óvodás korú gyermekeket ismerteti meg a számokkal játékos formában.
Minden egyes kártya tartós anyagból készült és kétoldalas. Az egyik oldalon 3 színes rajz látható, amelyek különböző mennyiségeket, vagy különböző számokat ábrázolnak. A másik oldalon csak a képek láthatóak, számok és mennyiségek már nem.
A játék menete: 1. Vegyél egy kártyát a pakli tetejéről! 2. Beszéljétek meg a gyerekekkel, mi látható a kártyán! 3. Fordítsátok meg a kártyát, és a gyerekek válaszoljanak a kártyán látható kérdésre! Aki helyesen válaszol, megtarthatja a kártyát.
A játék célja: Gyűjts össze annyi kártyát, amennyit csak tudsz!
A játékkal a gyerekek úgy is játszhatnak, hogy a kártyán található képekről beszélnek, vagy történetet mondanak egy vagy több kép bevonásával. A doboz tartalma: 24 db kártya
Kellemes időtöltés, remek tanulási lehetőség! A játék tartalmaz minta kártyákat a másik két, ehhez a sorozathoz tartozó BrainBox termékből, az Első betűkből és az Első színekből. 

Tulajdonságok

Eladó
BrainBox
Budapest
© 2022 Ingyenes apróhirdetés feladás - aprohirdetes.eu