2 hónap ezelőtt
5 érdeklődés
Eladó Metro – A párizsi metró
Játékok
Társasjátékok
Egyszemélyes
13.290 Ft
Helység: Budapest
Gyártó: Piatnik
Játékok
Társasjátékok
Egyszemélyes
Eladó

Metro társasjáték kegészítőkkel 
Párizs,1898. Mindenki a Világkiállításra készül, de a várost még útfelbontások és állványok csúfítják. Vegyél részt te is a metró építésében, hogy minél előbb visszaállíthassák a várost eredeti pompájába!
Ebben a szórakoztató és izgalmas játékban a játékosok kapnak egy-egy kártyát, ami megmutatja nekik, hogy a játék során melyik metróvonal építése tartozik az ő fennhatóságuk alá. Ezután a játékosok egymás után helyeik le vágánylapkáikat a játéktáblára, de dönteniük kell, hogy a lapkát a saját vonaluk megtoldására, vagy épp egy ellenfél vágányának elterelésére használják fel. Amikor egy vonal elkészül, a tulajdonosa pontokat szerez. A Metro egy izgalmas, gyorsan megtanulható stratégiai társasjáték minden korosztálynak. A Metro társasjáték kegészítőkkel (801891) tartalmazza az alapjátékot, valamint 4 kiegészítőt:
A részvénytársaságok
A metróállomások
A központi úthálózat
A számozott pályaudvarok

A doboz tartalma: 60 db vágánylap, 6 db metróvonal kártya, 61 db metrókocsi,1 db játéktábla, 6 db bábu, 1 d részvénytábla, 32 db részvény, 8 db metrólapka, 2 db pontjelző, 8 db központi metrólapka, 8 db központi vágánylap, 32 db számlapka a pályaudvarszámokkal és egy játékszabály.
Ajánlott korosztály:8 éves kortól
Játékosok száma:2-6

Tulajdonságok

Eladó
Piatnik
Budapest
© 2022 Ingyenes apróhirdetés feladás - aprohirdetes.eu