1 év ezelőtt
32 érdeklődés
Eladó Gyémántfestés szett /októberi táj/
Kreatív hobby
Gyémántfestés
16.790 Ft
Helység: Budapest
Gyártó: WIZARDI
Kreatív hobby
Gyémántfestés
Eladó

A gyémántfestés (diamond painting) szettek minden alapanyagot és eszközt tartalmaznak a kép elkészítéséhez, amely végül lakásunk dísze lehet.

A Wizardi szett tartalma:

– előnyomott, kiváló minőségű vászon színekkel és ábrákkal, öntapadós réteggel és lehúzható védőfóliával
– 2,5×2,5mm-es négyzet formájú akril strasszok extra mennyiségben
– tál a köveknek, csipesz, speciális toll szilikon lapocskával (a tollat időnként bele kell nyomni, hogy rátapadjanak a kövek)
– a kép mérete 48x38cm
– az elkészült képet érdemes bekereteztetni, keretet a készlet nem tartalmaz.

Mi is a gyémántfestés?

Egy öntapadós, előnyomott sablonra – amely lehet vászon, papír, matrica, fa – a megadott színek és ábrák segítségével a megfelelő helyre kell felhelyezni a készletben lévő különböző színű, csillogó strasszokat. Az akrilból csiszolt (3D-5D hatású) kis köveket egy speciális, toll formájú eszközzel kell az alapra rakosgatni. Hívják gyémánt kirakónak és gyémántszemes kézimunkának is.

Az elkészíthető gyémántkép a mérettől és a színek számától függően különböző nehézségű, a kisebb szetteket már 6 éves kortól ajánljuk. A gyémántfestés nagyon szórakoztató tevékenység, jó látni, ahogy elkészül a képünk.

Türelem és koncentráció szükséges hozzá, de nem igényel különleges képességet vagy extra kézügyességet. Ajándéknak is tökéletes kreatív gyerekek vagy felnőttek számára.

Tulajdonságok

Eladó
WIZARDI
Budapest
© 2022 Ingyenes apróhirdetés feladás - aprohirdetes.eu