1 év ezelőtt
124 érdeklődés
Eladó Pouet ! Pouet ! – Mutogatós és hangutánzós játék – Djeco
Játékok
Társasjátékok
Gyerekeknek
5.190 Ft
Helység: Budapest
Játékok
Társasjátékok
Gyerekeknek
Eladó

A „Pouet! Pouet” egy mutogatós, hangutánzós kártyajáték a kisebb gyermekek számára a Djeco polcairól.

Mint minden Djeco játék, ez a játék is tökéletesen megmutatja a márka jellemzőit: egyediség, magas minőség, környezettudatosság, és kreatív játékos fejlődés.

A játék elején keverjétek meg a kártyapaklit, és rakjátok le az asztalra, képpel lefelé. Vigyázz, kész, Pouet! Az aktív játékos húz egy kártyát, és végrehajtja az adott feladatot. Hogy milyen módon kell a kártyát kitaláltatni a többiekkel, azt a kártya színe fogja meghatározni. A kék színű a mutogatós, a narancssárga színű a hangadós kártya, a zöld pedig mindkettő. Ha sikerül valakinek kitalálnia a feladványt, az előadó megtarthatja a kártyáját. A játék győztese az, aki elsőként összegyűjt tíz darab kártyát.

A család apraja-nagyjának remek választás ez a rekeszizmokat nem kímélő kártyajáték! Móka és kacagás a láthatáron! Szerezd be minél hamarabb!

A játékelemek strapabíró, kiváló minőségű kártyák, hogy a kis kezek gyömöszölését is megfelelően bírják.

A játék kicsi papírdobozban van, így utazós játéknak is kiváló.

A játékkal fejlődik a pantomimika, a közösségi érzés, a memória, a testséma, az én-kép, a térpercepció, a figyelem, a kifejezőkészség, a nagymozgás, a hallás, a megfigyelőképesség, a fantázia, a kreativitás, a feladattartás, a szabálytudat, a kitartás és a türelem, ezért a gyerekeknek fejlesztő játéknak is kiváló.

A játék tartalma: 40 kék kártya (mutogatós kártyák), 40 narancssárga kártya (hangadás kártyák), 40 zöld kártya (mutogatás és hangadás kártyák)

  • Ajánlott életkor: 5 – 10 év
  • Játékosok száma: 2 – 4 fő

Tulajdonságok

Eladó
Budapest
© 2022 Ingyenes apróhirdetés feladás - aprohirdetes.eu