1 év ezelőtt
100 érdeklődés
Eladó Woolfy – A három kismalac – Kooperatív társasjáték – Djeco
Játékok
Társasjátékok
Gyerekeknek
12.990 Ft
Helység: Budapest
Játékok
Társasjátékok
Gyerekeknek
Eladó

A te egyik kedvenc meséd is A három kismalac? Elérkezett a kalandos mese szuper társasjáték változata a Woolfy – A három kismalac játék formájában! Ebben a játékban nem csak elképzelhetitek, de meg is személyesíthetitek a kismalacokat! Ahhoz, hogy mindhárman megmeneküljetek a gonosz farkastól, össze kell dolgoznotok, együtt kell felépítenetek a házat is! Szerezzetek felejthetetlen élményeket a játék közben, juttassátok biztonságba a kismalacokat, mielőtt még a farkas elkapja őket!

Ennek a nagyszerű társasjátéknak – Woolfy – A három kismalac társasjáték – Djeco– ajánlott játékosszáma: Családi (2-5 fő). A társast akár már -5 éves kortól ajánljuk játszani.
Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

  • Ajánlott korosztály: 5 éves kortól
  • Játékosok száma: 1-4 fő
  • Játékidő: Rövid (10-30 perc)
  • Nyelv  Magyar

Tulajdonságok

Eladó
Budapest
© 2022 Ingyenes apróhirdetés feladás - aprohirdetes.eu