1 év ezelőtt
36 érdeklődés
Eladó Gamewright – Szendergő hercegnők társasjáték
Játékok
Társasjátékok
Családi
3.990 Ft
Helység: Budapest
Játékok
Társasjátékok
Családi
Eladó

Mit kapunk a dobozban?
79 kártya (12 hercegnő, 8 herceg, 5 udvari bolond, 4 lovag, 4 altató bájital, 3 varázspálca, 3 sárkány és számkártyák 1-10-ig, mindegyikből 4 példány)

A játék menete:
A játék megkezdése előtt válogassuk ketté hátlap szerint a kékes-zöld (hercegnők) és a piros paklit (akció kártyák). Keverjük meg a hercegnők pakliját és képpel lefelé alakítsunk ki 2x három soros és két oszlopos területet. A két kupac közé pedig helyezzük el a piros paklit, hogy mindenki kényelmesen hozzáférhessen. Minden játékos 5-5 kártyával kezd. A játékosok célja, hogy a különböző számértékkel rendelkező hercegnők összegyűjtésével megnyerjék a játékot – vagy náluk legyen a legtöbb, mire véget ér a játék (azaz elfogynak a begyűjthető hercegnők az asztalról).
A piros pakli akciókártyákat tartogat, amellyel elérhetjük célunkat: egy lap kiválasztásával cselekedhetünk, pl. a hercegekkel felébreszthetünk egy hercegnőt, akit így képpel felfelé magunk elé helyezhetünk; egy lovaggal elédesgethetjük mástól a már megszerzett hercegnőjét, de ha neki van sárkány kártyája, úgy meg tudja akadályozni a cselszövésünket…

Hogyan lehet nyerni?
Szendergő hercegnők kártyajátékban a játékosszámtól függően kell pontokat gyűjtenünk: 2-3 fős játék esetén 5 hercegnő vagy a rajtuk szereplő pontszámok alapján 50 pont összegyűjtésével, 4-5 fő játékos esetén ez 4 hercegnő vagy 40 pont lesz. Ha pedig a játék végénél ezeket a feltételeket egyikünk se teljesíti, akkor a legtöbb ponttal rendelkező játékosé a győzelem (ha már minden hercegnőt felébresztettünk).

Végezetül:
Szendergő hercegnők egy nagyon szépen illusztrált, jó hangulatú és vicces társasjáték, amelyben állandó interakció van a játékosok között az akciólapoknak köszönhetően. Bátran ajánljuk nem csak kislányos családba, hiszen nem ‘csajos’ grafikájú, a játékmenete pedig mindkét nemnek élvezetes lesz!  SAS és KOS, a társasjátékos
GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Tulajdonságok

Eladó
Budapest
© 2022 Ingyenes apróhirdetés feladás - aprohirdetes.eu