1 év ezelőtt
42 érdeklődés
Eladó Modellépítő, napelemes, MINILAND, ML94104
Játékok
Építőjátékok
20.590 Ft
Helység: Budapest
Gyártó: Miniland
Játékok
Építőjátékok
Eladó

A Miniland napelemes építőjátékával olyan járművet építhetsz, ami a nap energiájának a segítségével mozog.

A kész járműre te magad tudod rárakni a 360°-ban fordítható napelemet.

A készlet tartalma:

  • 160 építőelem
  • 1 képes útmutató 10 jármű összeállításához
  • 1 színes, többnyelvű ismertető a napenergiáról

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Mi az a napelem?

A napelem olyan eszköz, mely a napfényt elektromos árammá alakítja. Eredetileg az űrkutatás céljaira fejlesztették ki, első gyakorlati alkalmazása az volt, hogy energiával látta el a műholdakat és más űreszközöket, például űrszondákat, melyeket más bolygók felszínének kutatására küldtek. Ha láttál már képen műholdat, feltűnhetett, hogy két széles csillogó panel kapcsolódik hozzá, mintha két hatalmas szárnya lenne. Ezek a nagy lapok a napelemek, melyek elektromos energiával látják el a műholdat.

A színes füzetben lévő képeken egy műhold, egy Mars-járó és egy napelemmel működő számológép képét láthatod a 2. oldalon.

Ma már számos mindennapi használati tárgyban találhatunk napelemet, számológépekben, rádiókban, közlekedési táblákon és más olyan eszközökön, melyek elektromos áramot igényelnek, de nem lehet őket közvetlenül bekötni az elektromos hálózatba.

Figyelmeztetés

8 évesnél kisebb gyermek kezébe ne adjuk a játékot! A készlethez tartozó vezetékeket ne csatlakoztassuk háztartási konnektorhoz! Biztosítsák a felnőtt felügyeletet játék közben! Tartsák olyan helyen, ahol kisebb gyermekek nem férnek hozzá! A készlet némely tartozékának éles sarkai vannak, illetve valóban funkcionáló elektromos véggel rendelkeznek, melyek helytelen használat esetén balesetet okozhatnak.

Tulajdonságok

Eladó
Miniland
Budapest
© 2022 Ingyenes apróhirdetés feladás - aprohirdetes.eu